Elke eerlijke dienst vindt vanzelf zijn beloning
  • U bent geinteresseerd geraakt in de dienstverlening van WijSamen? Dan zullen onze lage tarieven u vast en zeker ook aanspreken.

    Door onderstaand formulier in te vullen ontvangt u binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een digitale offerte.

    Voor het aanbieden van een juiste offerte is het voor ons als VvE beheerder van belang zoveel mogelijk informatie van u te ontvangen. Wanneer u iets niet weet, dan kunt u een vraagteken invullen. Vragen of opmerkingen kunt u kwijt in het opmerkingenveld.

    Uiteindelijk gaat het erom dat de administratie van uw VvE in goede handen is en uw VvE zoveel mogelijk opspaart in het reservefonds. Een keuze voor een beheerder is dan ook niet zomaar genomen. Het is naast een financiële keuze ook een keuze of de beheerder wel bij uw vereniging past. Wij zijn daarom graag bereid om tijdens een persoonlijk gesprek (vrijblijvend) nader kennis te maken.

  • Let er bij het vergelijken van offertes altijd op dat het totale kostenplaatje duidelijk wordt. Vraag daarom altijd naar de kosten voor de collectieve opstal- en glasverzekering en eventuele overige kosten die komen kijken bij het VvE beheer zoals portokosten, vergaderkosten etc. Dit zijn namelijk kostenposten die door vaak over het hoofd worden gezien en door beheerders soms zelfs bewust worden verzwegen. Bij ons is uw VvE automatisch collectief verzekerd tegen het laagst mogelijke tarief en brengen wij naast de beheersvergoeding nimmer extra kosten in rekening. Een beheersvergoeding kan in een offerte nog zo voordelig lijken, echter gaat het er natuurlijk om wat uw VvE op jaarbasis onderaan de streep overhoudt. Vraag dus altijd naar een gedetailleerde kostenbegroting en of er buiten de begrote kosten, nog andere kosten verwacht kunnen worden. Een kritische blik als het om uw eigendom/vermogen/bezit gaat, is geen overbodige luxe.

    Wij wensen u alvast veel succes met het maken van een weloverwogen beslissing.

Offerteaanvraag

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Gegevens contactpersoon
Verplicht
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Selecteer een pakket
Kies aub hoe u de offerte wilt ontvangen.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Burgemeester Elsenlaan 325
2282 MZ Rijswijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. : 070 26 29 139
Fax : 084 43 55 553
website security BvvB
© Copyright 2016 VvE beheer WijSamen B.V.