Eenvoud is de juiste middenweg tussen te weinig en te veel

Elke VvE is uniek. Daarom verdient elke VvE aandacht voor maatwerk. De meeste collega-beheerders bieden verschillende, uiteenlopende, dienstenpakketten en modules aan. Onze ervaring leert dat dit enkel voor verwarring zorgt. Wij geloven dat duidelijkheid en simpliciteit van groot belang zijn bij het leveren maatwerk en kwaliteit. Daarom doen wij het anders.

Wij geloven in eenvoud. En om onze dienstverlening voor u zo helder mogelijk te maken, heeft u de gemakkelijke keuze uit 3 dienstenpakketten:

  1. Het Standaardpakket voor verenigingen die het beheer compleet uit handen willen geven;
  2. Het Supportpakket voor verenigingen die ondersteuning wensen;
  3. Pluspakket voor als uw vereniging specifieke eisen of behoeften heeft.

Klik op een van de 3 eenvoudige stellingen hieronder, die volgens u de behoefte van uw vereniging het beste omschrijft

  • Het liefst zouden we het complete beheer willen uitbesteden. Dan hebben wij er geen omkijken naar en zijn we ervan verzekerd dat alles gewoon goed is geregeld.
  • Onze VvE is voornemens om het beheer grotendeels in eigen handen te houden of te nemen. Omdat we verder liever geen administratieve rompslomp hebben, kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken en overwegen we tóch om een deel van de administratie uit te besteden.
  • Ik denk dat onze VvE wellicht een afwijkende aanpak nodig heeft en daardoor mogelijk buiten de 2 reguliere dienstenpakketen zou vallen.

Supportpakket

Wat anderen als ‘meest uitgebreid’ omschrijven, is bij ons de standaard

Ziet u met al die verschillende diensten, oneindig veel pakketten, modules en uiteenlopende tarieven die door collega-beheerders worden aangeboden, door de bomen het bos niet meer? Wees dan niet getreurd. U bent namelijk niet de enige.

Dagelijks zijn wij bezig met alle denkbare taken en facetten die komen kijken bij het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Al die onoverzichtelijke en verwarrende pakketten en modules, daar doen wij niet aan. Alle voorkomende beheerstaken bieden wij standaard aan in ons Standaardpakket. Dit pakket behelst het complete administratieve, secretariele, bestuurlijke en technische beheer.

Totaalpakket

Alles ging goed, zolang alles goed ging

Veel verenigingen die ervoor kiezen om het beheer volledig in eigen handen te nemen, zien zichzelf vroeg of laat in moeilijkheden belanden. De vereiste expertise bij het dragen van de verantwoordelijkheid voor de gehele administratie en de structurele uitvoering van de debiteurenbewaking, zijn slechts een greep uit de hoeveelheid taken die vaak door huiseigenaren worden onderschat. Frictie tussen buren, een ongezonde VvE en een vermindering van het woongenot zijn dan gewis.

Verenigingen die in een dergelijke situatie verkeren, raken vaak verzeild in een jarenlang misgenoegen waarbij van degelijk VvE beheer vanzelfsprekend geen sprake is. Het uitblijven van de verplichte vergaderingen, het niet overleggen van financiële jaarstukken, of zelfs het volledig verzuimen van de debiteurenbewaking zorgen er dan voor dat het beheer en administratie in een neerwaartse en vaak uitzichtloze spiraal terechtkomt. Vanzelfsprekend gaat dit altijd ten koste van hetgeen waar de VvE in eerste instantie voor bedoeld is. Namelijk het zorgdragen voor een gedegen onderhouden pand dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

Houdt u het liefst zoveel mogelijk de touwtjes in handen, maar kunt u wel wat support gebruiken bij het beheren van uw VvE en enorm besparen op de beheerskosten?

Dan is ons Supportpakket precies wat u nodig hebt.

Met ons Supportpakket zult u geen omkijken hebben naar het secratariele en financiële beheer, maar bent u zelf verantwoordelijk voor het maken van rechtsgeldige besluiten en het opmaken en naleven van de notulen. Uiteraard mag u van ons ondersteuning verwachten waar nodig is.

Hier vindt u een gedetailleerd overzicht van de diensten die vallen onder het Supportpakket.

Uniekpakket

Omdat elke VvE anders is

Ondanks ons ruime dienstenaanbod kan het nog steeds zijn dat uw VvE behoefte heeft aan diensten die niet in ons takenpakket zijn opgenomen. Dat kan een huismeesterservice zijn, het beheren van beveiligingscamerabeelden of simpelweg het standaard uitschrijven van een extra Algemene Ledenvergadering per jaar.

U bent niet verplicht om voor ons kant-en-klare pakket te kiezen. Indien u een aangepast dienstenpakket wenst, stellen wij deze in overleg met u samen en passen wij onze diensten aan op de wensen en behoeften van uw VvE.

Burgemeester Elsenlaan 325
2282 MZ Rijswijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. : 070 26 29 139
Fax : 084 43 55 553

FOTO STREAM

© Copyright 2016 VvE beheer WijSamen B.V.